CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 9, 2010

SELAMAT BERPUASA

Selamat Berpuasa semoga kedatangan bulan Ramadhan ini membawa seribu rahmat dan keberkatan yang melimpah ruah. Di samping kita menjalankan ibadah puasa bersama-sama kita melipat gandakan ibadah untuk mencapai kebahagiaan dan kemuliaan yang tinggi di sisi Allah S.W.T. Mudah-mudahan kita terus dilimpahkan keberakatan yang berpanjangan Amin....

Monday, August 2, 2010

ALLAH MAHA BESARMaha besar kuasa Allah. Saya amat kagum bila melihat bentuk pohon pokok ini. Kalau dilihat betul-betul figuranya persis seperti seorang yang duduk sambil menadah tangan. Apa yang paling unik kedudukannya betul-betul menghadap kiblat.

Kedudukan pohon ini sebenarnya di belakang rumah jiran saya. Foto ini saya dapat ambil dengan mudah dari beranda rumah saya di tingkat atas.

Sunday, August 1, 2010

SALAM BAHAGIA UNTUK SEMUA

Setelah lama menyepi, alhamdulilah saya kembali bersama anda. Memang dah lama tak update apa-apa kat blog ni. Dah genap pun setahun. (Lama jugak kan)

Kepada semua rakan-rakan yang beragama Islam saya tak lupa mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia. Hm... cuma beberapa hari aje lagi kn? Puasa ya jangan tak puasa.

Saya cuba nak ubah suai sikit blog ni. Dah lama tak masuk blog ni, mula-mula tu pening jugak mengingati apa passwordnya. Nasib baik ingat kalau tak... entahlah. Agaknya tunggu mimpi kot!!

Insya-Allah dalam sedikit waktu saya cuba untuk update apa yang telah lama tertinggal. Chow dulu. Salam bahagia dan salam sejahtera.